Vertaile moottoripyörä uutuudet messuilla

Moottoripyörämessut yhdistävät motoristit saman katon alle! Oli hankinnassa uusi moottoripyörä tai vain katsastus uusista malleista, kannattaa oman motoristiporukan kanssa suunnata messuille. Tai jos sinulla ei ole vielä porukkaa, ovat messut hyvä paikka tutustua toisiin tai vasta aloittaviin motoristeihin.

MP-messuilla on mukana kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Siellä on helppo vertailla eri merkkejä ja malleja, kun jokaisen merkin uutuudet ovat esillä. Pääset myös koeajoradalla koeajamaan uutuuksia, jonka jälkeen vertailu ja moottoripyörän hankinta ovat vielä helpompaa. Tai vaikka hankinta ei olisi tällä hetkellä edessä, voit testata ja haaveilla uutuuksista!

Uusien pyörien lisäksi messuilla voi tutustua rakennettuihin moottoripyöriin sekä nostalgisiin vanhoihin moottoripyöriin. Lisäksi tarjolla on edullisesti käytetyt moottoripyörät – liikkeet tuovat parhaat vaihdokit!

Jos hankintalistalla on mopo, skootteri tai kevari, kannattaa myös silloin suunnata messuille. Mukana on lähes kaikki Suomessa myytävät merkit, jotka esillä messuhinnoin. Yleisimmät moottoripyörän varaosat löytyvät myös messuhinnoin.

 

Monelle jo perinteeksi muodostuneet MP-messut kannattaa tulla kokemaan taas tänäkin vuonna!
Liity jo nyt MP-messuklubiin, josta saat tietoa messuista sekä uutuuksista etukäteen.

MP-messuklubiin