Uusien moottoripyörien koeajo

MP Moottoripyörämessuilla pyöriä ei tarvitse tyytyä pelkästään ihailemaan, vaan niillä pääsee myös ajamaan. Messukeskuksen suurimpaan halliin rakennetaan 600 metriä pitkä asfaltoitu koeajorata. Voit helposti vertailla eri merkkisiä ja mallisia moottoripyöriä ja kevytmoottoripyöriä.

Varusteet lainaksi

Omia ajovarusteita ei tarvitse ottaa mukaan, vaan koeajajat saavat Rukan ajovaatteet ja HJC:n kypärät lainaksi paikan päältä. Ajovuoron pituus on 10 minuuttia ja promilleraja on nolla. Koeajot ovat osa MP-messujen ohjelmaa, joten osallistuminen edellyttää messulipun ostamista.

Rekisteröidy koeajajaksi

Voit rekisteröityä koeajajaksi ennakkoon netissä tai paikan päällä tapahtumassa. Rekisteröitymällä ennakkoon säästät aikaa ja vältät jonot. Rekisteröidyttyäsi saat koeajajanumeron – ota se ja ajokortti mukaasi tapahtumaan. Rekisteröinti aukeaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Koeajon varaaminen

Ajovuorot varataan paikan päällä messuilla varauspisteestä, joka sijaitsee koeajoradan lähellä hallissa 7. Sama koeajaja voi varata enintään 3 ajovuoroa per päivä. Saavuthan varustevarikolle 10 minuuttia ennen ajovuorosi alkua!

Koeajo ilman korttia

Haluaisit kokeilla ajamista, mutta sinulla ei ole ajokorttia? Onnistuu! Koeajoradalla on kortittomille omia ajovuoroja. Tarkemmat ajat julkaistaan tammikuussa 2019.  Ajokortittomien vuoroon sisältyy ajo-opetus. Osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.

Haluatko saada etuja ja ennakkotietoa MP-messuista?
Liity MP-messujen klubiin