Skip to content

Euroopan suurin sisäkoeajorata

Koeaja uutuudet 600-metrisellä asfalttiradalla! Messuilla pyöriä ei tarvitse tyytyä pelkästään ihailemaan, vaan niillä pääsee myös ajamaan. Messukeskuksen suurimpaan halliin rakennetaan 600 metriä pitkä asfaltoitu koeajorata. Voit helposti vertailla eri merkkisiä ja mallisia moottoripyöriä, kevytmoottoripyöriä ja mopoja.

Lisätietoja koeajoista, malleista ja koeajon varaamisesta tulossa lähempänä tapahtumaa. Liittymällä MP-messujen messuklubiin, saat ennakkotietoja tapahtumasta!

Liity MP-messujen klubiin

Varusteet lainaksi

Omia ajovarusteita ei tarvitse ottaa mukaan, vaan koeajajat saavat Rukan ajovaatteet ja HJC:n kypärät lainaksi paikan päältä. Ajovuoron pituus on 10 minuuttia ja promilleraja on nolla. Koeajot ovat osa MP-messujen ohjelmaa, joten osallistuminen edellyttää messulipun ostamista.

Rekisteröidy koeajajaksi

Voit rekisteröityä koeajajaksi ennakkoon netissä tai paikan päällä tapahtumassa. Rekisteröitymällä ennakkoon säästät aikaa ja vältät jonot. Rekisteröidyttyäsi saat koeajajanumeron – ota se ja ajokortti mukaasi tapahtumaan.

Koeajon varaaminen

Ajovuorot varataan paikan päällä messuilla varauspisteestä, joka sijaitsee koeajoradan lähellä hallissa 7. Sama koeajaja voi varata enintään 3 ajovuoroa per päivä. Saavuthan varustevarikolle 10 minuuttia ennen ajovuorosi alkua! REKISTERÖITYMINEN KOEAJAJAKSI AVATAAN LÄHEMPÄNÄ TAPAHTUMAA! 

Koeajo ilman korttia

Haluaisit kokeilla ajamista, mutta sinulla ei ole ajokorttia? Onnistuu! Sunnuntaina iltapäivällä klo 12.00-13.40 ja klo 14.40-16.10 koeajossa on mopoja ja kevytmoottoripyöriä, ja yli 15-vuotiaat voivat kokeilla ajamista kevytmoottoripyörällä ilman ajokorttiakin. Kortittomille annetaan lyhyt ajo-opetus. Alaikäisillä pitää olla koeajoon huoltajan kirjallinen lupa. Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa. Pysy kuulolla!

Haluatko saada etuja ja ennakkotietoa MP-messuista?

Liity MP-messujen klubiin