Skip to content

Moottoripyöräkypärä messuhintaan

Moottoripyöräkypärä hankitaan messuilta

Kevään tullen uuden kypärän hankinta saattaa olla edessä. Moottoripyöräkypärä vanhenee vuosien myötä ja samalla sen turvallisuus heikkenee. Kypärämalleja on monenlaisia eri käyttötilanteisiin sekä eri mieltymyksiin. Moottoripyörämessuilla on myynnissä ja kokeiltavana erilaisia avokypäriä, umpikypäriä, avattavia kypäriä sekä offroad kypäriä.

Haluatko kypärän johon saa erikseen ajolasit, kypärän jonka voi pysähdyksiä varten avata kokonaan vai umpikypärän aurinkovisiirillä? Sinun ei tarvitse tietää vastausta etukäteen. Messuilla asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle oikean kypärän.

Ensimmäistä kypärää ostamassa?

Kypärän ensiostajan kannattaa tulla messuille, jossa pääsee sovittamaan usean valmistajan kypäriä ja vertailemaan niitä ennen ostopäätöksen tekemistä. Kevyt vai painava? Oikean koon valitseminen on tärkeää. Usein ensimmäinen kypärä ostetaan liian suurena, vaikka sen kuuluisi olla napakka. Lisäksi koot vaihtelevat valmistajien mukaan.

Kypärä on paras ostaa uutena

Uusi ja laadukas moottoripyöräkypärä on turvallisempi ja kehittyneempi kuin vanha. Vaikka kypärä näyttäisi pintapuolisesti ehjältä, saattaa se olla saanut iskua ja olla sirpaleina sisäpuolelta.

Vaihtoehtoja on useita kypärän ilmastoinnin, melun, aurinkovisiirin, huurtumattoman visiirin, painon sekä näkökentän laajuuden suhteen. Kypärään voi myös hankkia lisäosia, kuten kypäräpuhelimen.

MP-messuilla näet tulevan kauden parhaat kypärät ja pääset hankkimaan ne messuhintaan!

Haluatko saada etuja ja ennakkotietoa MP-messuista?     Liity MP-messujen klubiin