Skip to content

Kuumimmat uutuusmallit messuilla

Pyysimme MP 19 Moottoripyöränäyttelyn näytteilleasettajilta listan kuumimmista uutuusmalleista. Katso lista uutuuspyöristä ja tule tutustumaan paikan päälle. Katso  lista näytteilleasettajista >>

Osta liput messuille

BMW F 850 GS Adventure

BMW:n uutuuspyörässä on voimakas, vastikään kehitetty rinnakkainen kaksoismoottori, jonka teho on 70 kW (95 hv). Se antaa sinulle ja seikkailunhalullesi aivan uuden vaihteen. Uusi moottorikonsepti vakuuttaa tehokkaalla äänellä, voimakkaammalla 70 KW (95 hv), 8 250 kierrosta minuutissa varustetulla moottorilla ja sujuvalla suorituskyvyllä ja maltillisella 4,1 l kulutuksella / 100 km (WMTC:n mukaan). Moottorin väännön ollessa 92 Nm  ja 6 250 kierrosta minuutissa, tässä Enduro-mallissa on tarpeeksi virtaa mihin tahansa off-road-haasteeseen – mihin vain haluatkaan viedä sen.

DRAC Nightrider

DRAC Nightrider on uutuus kovaan 50cc Supermoto luokkaan. Tummanpuhuva puhdaslinjainen design yhdistettynä näyttäviin kullanvärisiin vanteisiin, joissa wave-levyjarrut kertovat hienoista teknisistä ratkaisuista. For the Ones with Attitude!

Ducati Diavel 1260

Uusi Diavel 1260 on voimakas, ketterä käännöksissä antaen maksimaalisen ajonautinnon. Muotoilu on nykyaikainen, pysyen kuitenkin uskollisena alkuperäiselle Diavel-tyylille. Tehokas 159 hevosvoiman Testastretta DVT 1262 -moottori on Diavel 1260:n sydän.

Harley-Davidson FXDR

FXDR 114 on anteeksipyytelemätön power cruiser, joka vie Harley-Davidson-malliston suorituskyvyn uudelle tasolle. FXDR 114:ssä yhdistyvät Milwaukee-Eight® 114 -moottorin vastaansanomaton voima sekä kevyiden alumiini- ja komposiittiosien arastelematon käyttö. Näihin lukeutuvat uusi alumiininen takahaarukka ja alarunko, kevyet vanteet sekä komposiittilokasuojat, jotka yhdessä voimistavat pyörän käsiteltävyyttä ja suorituskykyä.

Honda CB650R Neo Sports Cafe

Honda CB650R Neo Sports Café saapuu! Kiitellyn Neo Sport -muotoilun lisäksi moottorissa on selvästi aikaisempaa CB650F-mallia enemmän tehoa ja vääntöä. Vakiona oleva luistokytkin ja säädettävä Honda HSTC –tehonsäätöjärjestelmä tekevät ajamisesta helppoa ja vaivatonta kaikissa olosuhteissa. Täysin uuden ja kevyen rungon lisäksi uutta ovat myös mm. LED-valot, Fat-Bar -ohjaustanko, radial-jarrut ja laajasti säädettävä jousitus. Honda CB650R Neo on legendaarista 4-sylinteristä Honda nautintoa parhaimmillaan! ROCK & ROLL!

Husqvarna SVARTPILEN 701

Uusi SVARTPILEN 701 on yksinkertaistettu, raa’an autenttinen ja täyden ajokokemuksen tarjoava kokonaisuus. Yhdessä huippuluokan varusteiden kanssa tämä puhuttelevan muotoilun omaava uutuus muistuttaa jokaista kuljettajaa moottoripyöräilyn ainutlaatuisuudesta. Urbaani uutuus ensiesittelyssä Husqvarnan osastolla MP19-messuilla.

Indian FTR 1200

Flat Track henkinen namupala. 1203cc V-Twin 120hv, putkirunko ja muutenkin kaikki upeaa!

Kawasaki Ninja H2 SX SE +

Kaiken mitä kuvittelit sporttisen matka-ajon olevan parhaimmillaan, voidaan kertoa nyt kahdella! Kawasaki osoittaa korkean insinööritaidon osaamistaan semiaktiivisella jousituksella varustetulla ja yli 200 hevosvoimaisella matkasportillaan. Tämä suihkuhävittäjän kuuloinen katuohjus saa kokeneemmankin motoristin naaman virneeseen, sillä tässä on kaikki ja vähän enemmän!

KTM 790 ADVENTURE R

Dakarista inspiroitunut tuotekehitys on tuonut uuden KTM 790 ADVENTURE R:n ennennäkemättömälle tasolle, kun puhutaan ketterästä ja erinomaisilla matkaominaisuuksilla varustetusta offroad-moottoripyörästä. Kevyt kokonaisuus täysin säädettävällä WP Xplor -alustalla ja jopa 450km toimintasäteellä takaavat entistä nautinnollisemman seikkailun. Saatavilla myös KTM 790 Adventure –malli, joka puolestaan edustaa offroad-kykyisintä matkapyörää. Odotetut uutuudet ensiesittelyssä MP19-messuilla!

Moto-Guzzi V85TT

Moto-Guzzi V85TT on legendaarisen valmistajan täysin uusi adventure-pyörä! Tunnistettava Moto-Guzzi -muotoilu kätkee sisäänsä viimeisintä teknologiaa, kuten monitoimimittariston, luistoneston, ajotilan valinnan, älykkään ABS järjestelmän ja vakionopeuden säätimen. Lisäksi pyörässä on älypuhelinliitettävyys mm. navigaattorin käyttämistä varten.

Niu M+Sport täyssähkö-älyskootteri

Niu M+Sport:ssa on Panasonicin valmistama akkuteknologia ja Boschin moottori. Sen käyttösäde on yli 100km ja latausaika vain 3,5h. Skootteria hallitaan mobiilisovelluksella ja siitä löytyy monia innovatiivisia ratkaisuja, kuten sisäänrakennettu mobiiliyhteys ja GPS. Niun akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin.

Suzuki Katana

Uusi Katana varastaa omistajansa sydämen. Jokainen yksityiskohta tekee kunniaa alkuperäiselle Katanalle, joka ilmestyessään v. 1981 varasti koko moottoripyöräilevän maailman huomion. Ulkonäön ja ajettavuuden osalta yksi sana riittää kertomaan kaiken: Henkeäsalpaava!

Triumph Scrambler 1200

Ensimmäinen retropyörä joka yhdistää tinkimättömän ulkonäön sekä oikean seikkailupyörän ominaisuudet. 1200 kuutioinen moottori tarjoaa muhkeat väännöt alhaalta asti eikä jätä kylmäksi.

Vespa Elettrica

Sähköisen liikkumisen uusi sydän Vespa Elettrica on moderni tulkinta ajoneuvon, ympäristön ja teknologian välisistä suhteista. Litiumioniakku sekä energian talteenottojärjestelmä takaavat jopa 100km helppoa ja nautinnollista ajoa ilman keskeytyksiä. Vespa Elettrica ei ainoastaan ole päästövapaa, vaan se on hiljainen sekä virtaa säästävässä ECO-tilassa että käytettäessä moottoria täydellä teholla

Yamaha Ténéré 700

Yamaha Ténéré 700 on pitkään odotettu uutuus, joka tulee olemaan positiivinen yllätys monelle asiakkaalle. Monipuolinen pyörä mahdollistaa käytön niin hiekkateillä kuin asfaltilla.

Näytteilleasettajat

Ei sisältöjä.