Skip to content

Miss MP21

Miss MP21 -kisat voitti Iida Latvala Vantaalta!

Katso kaikki finalistit 2021

liity mp-messuklubiin

 

 

 

 

Miss MP21 on Iida Latvala!

Moottoripyörähenkinen Miss MP21 on Iida Latvala Vantaalta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Nina Laitinen Lapualta ja toiseksi perintöprinsessaksi Jonna Korpi Ylöjärveltä. Ensimmäistä kertaa yleisö äänesti Motoristien suosikin ja hän on Karleen Randver Vantaalta, joka on itsekin intohimoinen motoristi.

Miss MP -kilpailussa oli tänäkin vuonna toinen toistaan upeampia ehdokkaita ja tuomaristo oli vaikean ratkaisun edessä. Voittajaksi valittiin vantaalainen periksiantamaton, sopivasti hullu ja energinen Iida Latvala, joka hurmasi tuomariston motoristihenkisyydellään. Kokonaisuus ratkaisi tälläkin kertaa. Tuomaristo kiitteli Iidan asennetta, valovoimaista esiintymistä ja reipasta otetta. Erityisesti Latvala erottui haastattelussa positiivisella ja energisellä olemuksellaan, joka sopii erityisen hyvin Miss MP:lle.

”En meinannut heti uskoa, että voitin. Se oli iso yllätys. Arvostan voittoa paljon ja odotan innolla tulevaa vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia”, kertoo Latvala. ”Haaveissani on myös moottoripyöräajokortin ajaminen ja oma moottoripyörä. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan. Unelmien moottoripyörä olisi Kawasaki Ninja 650. Nopea ja tyylikäs urheilullinen moottoripyörä, jolla olisi hienoa ajella kesän aurinkoisilla teillä.”

Yksi Latvalan toiveista toteutuu, kun MP-messut antaa Miss MP21 -voittajalle lisäpalkinnoksi moottoripyöräkortin. MP-messut seuraa Iida Latvalan tietä motoristiksi some-kanavissaan kevään ja kesän aikana.

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy.

Valokuvaaja: Hans Lehtinen | Videokuvaus: Matti Paasonen | Haastattelija: Hallitseva Miss MP20 Jenna Lehtimäki

Tutustu finalisteihin!

Miss MP21: Iida Latvala

Ensimmäinen perintöprinsessa: Nina Laitinen

Toinen perintöprinsessa: Jonna Korpi

Motoristien suosikki: Karleen Randver

Miss MP 2021 finalistit

1. Ella Hartikainen, 20v, Kemi

2. Iida Latvala, 21 v, Vantaa

3. Karleen Randver, 23v, Vantaa

4. Katariina Kunnari, 23v, Tampere

5. Janina Salmesvuori, 21 v, Hämeenlinna

6. Daniela Kälviläinen, 20 v, Helsinki

7. Laura Suhonen, 20 v, Lahti

8. Heidi Hänninen, 24 v, Pieksämäki

9. Jonna Korpi, 34 v, Ylöjärvi

10. Nina Laitinen, 22 v, Lapua