Skip to content

Miss MP

Miss MP 22 -haku on alkanut! Hae 15.12. mennessä.

 

 

 

Pohjoismaiden suurimmilla MP 22 -moottoripyörämessuilla kruunataan 5.2. Miss MP nyt jo yhdeksättä kertaa. Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun.

Finalistit esittäytyvät MP-messuilla MISS MP -showssa ajovarusteiden kera. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen, kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa sekä prätkäkorttiin tarvittavat ajo- ja teoriatunnit veloituksetta, mikäli sellaista ei vielä löydy takatastusta. Myös perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Upeiden palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen loistavaa esiintymiskokemusta ja mahdollisuuden työllistyä tulevaisuudessa toinen toistaan mielenkiintoisemmissa tapahtumissa.

Jo perinteeksi muodostunut kisa on tehty joka vuosi tyylilleen uskollisesti ja tasokkaasti. Miss MP22 -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Kilpailun ohjelmassa luvassa on muun muassa lavashow:n meininkiä, kuvauksia ja haastatteluja.

Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä lauantaina 8.1.2022, jolloin finalistit kuvataan Helsingissä sekä koko kilpailuajan torstaista sunnuntaihin 4.-6.2.2022. Kaikille finalisteille varataan hotellimajoitus messujen ajaksi.

Hakemukset lähetetään alla olevien ohjeiden mukaisesti seuraavaan osoitteeseen: missmp2022@messukeskus.com
Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:
1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?
2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä?
3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?
Hakuaika päättyy 15.12.2021, joten aikaa ei ole hukattavaksi. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta. Onnea matkaan!

Kuvassa Miss MP21 -palkintojen jako. Kuvan on ottanut Hans Lehtinen, jonka upeat kuvat jokainen finalisti saa käyttöönsä.

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy.

Valokuvaaja: Hans Lehtinen | Videokuvaus: Matti Paasonen | Haastattelija: Hallitseva Miss MP20 Jenna Lehtimäki

Tutustu finalisteihin 2021!

Miss MP21: Iida Latvala

Ensimmäinen perintöprinsessa: Nina Laitinen

Toinen perintöprinsessa: Jonna Korpi

Motoristien suosikki: Karleen Randver

Miss MP 2021 finalistit

1. Ella Hartikainen, 20v, Kemi

2. Iida Latvala, 21 v, Vantaa

3. Karleen Randver, 23v, Vantaa

4. Katariina Kunnari, 23v, Tampere

5. Janina Salmesvuori, 21 v, Hämeenlinna

6. Daniela Kälviläinen, 20 v, Helsinki

7. Laura Suhonen, 20 v, Lahti

8. Heidi Hänninen, 24 v, Pieksämäki

9. Jonna Korpi, 34 v, Ylöjärvi

10. Nina Laitinen, 22 v, Lapua