Miss MP 19 haku on käynnistynyt

Miss MP on haussa jälleen! Kuudennetta kertaa järjestettävän kilpailun finalistit esiintyvät MP-messuilla Viivi Pumpasen suunnittelemisssa ja tuottamissa ajovarustemuotinäytöksissä. Voittaja kruunataan lauantaina 2.2. Vuoden 2018 kisan voitti hauholainen Marika Laine.

Sinustako Miss MP 19?

Oletko huipputyyppi, joka viihtyy lavalla, kameran edessä ja ihmisten parissa? Kisassa ei tuijoteta pituuksia tai painoja, vaan haussa on energinen ja valovoimainen persoona. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Finalistit kuvataan 8.1. tiistaina Helsingissä, joten myös tämä päivä täytyy olla vapaana kalenterissasi. MP-messujen aikana luvassa on muun muassa harjoituksia, näytöksiä, kuvauksia sekä haastatteluita. Kilpailuaika on torstaista sunnuntaihin 31.1.–3.2.2019. Kaikille finalisteille on varattuna hotellimajoitus Helsingin keskustasta torstaista lauantaihin ja voittajille lisäksi lauantaista sunnuntaihin. Miss MP -kisan järjestää Helena Riihitupa yhdessä MP-messujen kanssa.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen missmp2019@messukeskus.com. Liitä mukaan kasvo-ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot ja mahdollinen aikaisempi kokemus niin kuvauksista kuin promootiotöistäkin. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?
2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä?
3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?

Hakuaika päättyy 22.12.2018 ja valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.

Seuraa kilpailun kuulumisia Facebookissa:   

Miss MP Facebookissa