Skip to content

MP-messuilta saat tiedot ja tarvikkeet moottoripyöräilyn aloittamiseen

Moottoripyöräkortti avaa tiet

Kortti vasta harkinnassa?

Onko moottoripyöräkortti työn alla tai vasta haaveissa? Tarvitsetko lisätietoa moottoripyöräilyn aloittamisesta ja kortin suorittamisesta? Etkö vielä ole ihan varma, onko moottoripyöräily sinun juttusi? Tule ihmeessä MP Moottoripyörämessuille!

Messuilla tapaat suuren joukon alan ammattilaisia, jotka mielellään kertovat moottoripyöräilystä lisää. Autokoululiiton osastolta saat ajankohtaiset tiedot kursseista ja niiden hinnoista. Autokoululiiton osastolle kannattaa suunnata myös siinä tapauksessa, jos haaveissa on kevarikortti.

Ja mikä parasta, MP-messujen koeajoradalla voit kokeilla moottoripyöräilyä ilman ajokorttia turvallisesti ammattilaisten opastuksessa!

Kortti jo lähes taskussa?

Hieno homma! MP-messuilta saat kaiken tarpeellisen ja paljon vinkkejä moottoripyöräilyyn. Messuilla ovat mukana kaikki suurimmat moottoripyörä- ja ajovarustemerkit, joten voit helposti vertailla eri merkkejä ja löytää sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Uutuuksien lisäksi messuilla on myynnissä myös käytettyjä moottoripyöriä ja käytettyjä ajovarusteita.

Moottoripyöriä ei tarvitse tyytyä pelkästään katselemaan, vaan niitä pääsee koeajamaan Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

Messuilta saat myös ideoita tuleviin reissuihin. Tie vie -matkailualue esittelee hienoimmat moottoripyöräreitit ja kiinnostavimmat kohteet Suomessa ja ulkomailla.

Haluatko saada etuja ja ennakkotietoa MP-messuista?     Liity MP-messujen klubiin