Skip to content

MP 24 -messuilla esitellään:

Alla listattuna osa kuumimmista MP 24 -messujen esitellyistä uutuusmalleista sekä osastoilla nähtävistä pyöristä.

 

Suzuki DL800

Rinnakkaismalli viime vuonna esitellylle DL800DE:lle. DL800DE hämmästytti koko maailman voittamalla lähes kaikki testit ja vertailut, viimeisenä arvostetun Alpen Masters 2023:n voitto.

Suzuki GSX-8R

Kokokatettu rinnakkaismalli viime vuonna esitellylle GSX-8S:lle, joka ylsi testivoittoihin ympäri maailman.

Suzuki GSX-S1000GX

Suzukin näkemys luxus sport crossover pyörästä. Tässä uutuudessa on yhdistetty Sport ja Adventure pyörä tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Honda CB1000 Hornet

Uudessa Honda CB1000 Hornetissa yhdistyvät agressiivinen riisuttu muotoilu, upea ja tehokas nelisylinterinen 999 cc moottori, huippuluokan alusta sekä laadukas varustelu. Moottori tarjoaa yli 110 kW huipputehoa ja yli 100 Nm vääntöä.

Honda CBR600RR

Uusi Honda CBR600RR on veitsenterävä HRC Teamin kehittämä supersportti. Luokkansa upein ja kehittynein katulaillinen supersport-moottoripyörä. Huipputeho 89 kW ja väntöä 63 Nm.

Honda CBR650R E-Clutch

Honda CBR650R on nyt varustettu täysin uudella E-Clutch kytkimellä, joka antaa kuljettajalle täysin uusia mahdollisuuksia kytkimen käytölle. Käytettävyydeltään E-Clutch hakee vertaistaan, kuljettajalla on mahdollista ajaa kuin mitä tahansa moottoripyörää ja vaihtaa kytkimen avulla. Honda CBR650R nelisylinterinen moottori tuottaa 70 Kw huipputehon (12000 rpm) ja 63 Nm väännön (9500 rpm).

Honda NX500

Honda NX500 tarjoaa täydellistä ketteryyttä kaupungissa ja maastossa! Kaksisylinterinen moottori tarjoaa joustavan, nautinnollisen suorituskyvyn, HSTC-pidonhallinnan ja luistokytkimen avulla. Valmiina seikkailuun.

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Mukavuutta ja monipuolisuutta ilman kompromisseja: Multistrada V4 S Grand Tour on valmis tekemään jokaisesta matkastasi unohtumattoman kokemuksen. Mukavuutta Multistrada V4 S Grand Tourissa lisää vakiovarusteisiin kuuluvat kovat sivulaukut, lämmitetyt kahvat ja lämmitetyt kuljettajan sekä matkustajan istuimet.

Ducati Hypermotard 698 Mono RVE

Uusi Hypermotard 698 Mono on Ducatin ensimmäinen yksisylinterinen, maantiekäyttöinen supermotard. Yksinkertainen, kevyt ja ketterä ”hauska pyörä” kilpa-DNA:lla.

Svartpilen 401

Husqvarna Motorcycles

Svartpilen 401 on muutakin kuin kaunis kuori. Pyörä on täysin kotonaan niin kaupunkien katuvilinässä kuin poluiksi kutistuvilla metsäteilläkin. Pyörän keveys yhdessä terhakkaan moottorin kanssa tekevät ajamisesta juhlaa. Vakuuttava suorituskyky, inspiroiva ergonomia ja uniikki tyyli nostavat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet täysin uudelle tasolle.

Norden 901 Expedition

Husqvarna Motorcycles

Norden 901 Expedition on uraauurtavan Norden 901:n poikkeuksellinen upgrade. Tämä teknisesti paranneltu huippu adventure pyörä on suunniteltu seikkailuihin vailla rajoja ja varustettu siihen tarvittavilla komponenteilla. Uniikin värimaailman ja huikeat tekniset ominaisuudet omaava Norden 901 Expedition on suunniteltu edelläkävijöille.

Norden 901

Husqvarna Motorcycles

Norden 901 on poikkeuksellinen yksilö keskikokoisten seikkailumoottoripyörien segmentissä. Voimanlähteenä pehmeä ja silti vääntävä 899 cc ja 105 hv tuottava kaksisylinterinen rivimoottori, jossa tasapainoakselit vähentävät moottorin tärinää. Kiistattomista offroad-ominaisuuksistaan huolimatta Norden 901 tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja käsiteltävyyden myös asvaltilla. Tämä nopea, hauska ja helposti käsiteltävä upeus vie sinut kirjaimellisesti minne vain.

701 SUPERMOTO

Husqvarna Motorcycles

701:n 74 hevosvoimaa ja 145 kiloa ovat kunnioitusta herättäviä lukuja katulailliselle supermotolle. Pyörä on ajo-ominaisuuksiltaan kuin supermoton kisapyörä, mutta hiukan ajomukavampi. Moottorin tuhti voima mahdollistaa pienillä kierroksilla kruisailun ja jousitus on pehmeämpi kuin kisakireissä supermotoissa.

701 ENDURO

Husqvarna Motorcycles

Yksi ja sama pyörä voi olla voittamaton kaupunkiliikenteen vilinässä ja rämettyneillä metsäpoluilla. 701 ENDURO pohjautuu tehtaan pitkään kokemukseen kilpaenduroiden tekemisessä. Tässä pyörässä on yhtä aikaa sekä maantieominaisuudet että loistava maastoajokelpoisuus. Malliston isoimmassa endurossa käytetään samoja huippulaatuisia komponentteja kuin kilpaenduroissa. 701 ENDURO on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

BMW F 900 GS

Kevyempi, tehokkaampi ja suorituskykyisempi. Uusi keski-kokoluokan premium  touring  enduro tarjoaa entistä hauskemman seikkailun, myös teiden ulkopuolella!

Royal Enfield Himalayan 450

Marraskuussa -23 EICMASSA julkaistu Royal Enfield Himalayan 450. Toisen sukupolven Himalaya, jossa enemmän suorituskykyä ja ominaisuuksia. Valittiin Intian vuoden moottoripyöräksi 2023.

Royal Enfield Bullet 350

Maailman vanhin yhtäjaksoisesti valmistettu moottoripyörämalli. Bullettia on valmistettu vuodesta 1932.

DRAGSTER 800

Legendaarisen MV Agusta Dragsterin voima, aggressio ja luonne yhdistyvät tässä moottoripyörässä taidolla ja tyylillä, joka todella ylittävät järjen rajat. Kuten sanovat, Motorcycle Art – Exclusive from every angle.

SUPERVELOCE 800

Tätä pyörää etsivät tavoittelevat jotain totaalisen uniikkia ja suuria tunteita. 70-luvun Vintage design yhdistettynä uusimman sukupolven 3-sylinterisen moottorin hienouksiin ja futuristiseen tekniikkaan. Tämän pyörän kauneus saa kenet tahansa haukkomaan henkeä. Superveloce on todellinen muotoilun mestariteos, joka on saanut inspiraationsa MV Agustan kilpaperinnöstä. Pyörän tarkoitus on olla kunnianosoitus merkin jatkuvan innovaation ja erittäin tarkan, erittäin italialaisen sekä erittäin ainutlaatuisen suunnittelun perinteelle, ja se onnistuu siinä täydellisesti.

BRUTALE 1000 RR

MV Agusta Brutale 1000 RR:ää voisi kutsua markkinoiden äärimmäisimmäksi hyper naked -pyöräksi. Sen 208 hevosvoimaa ja yli 300km/h huippunopeus, 186 kg kuivapaino, aerodynaamisuus ja loputon lista huippuominaisuuksia voivat olla joidenkin mielestä jopa liikaa. Mutta ei niiden jotka rakastavat adrenaliinia, huippudesignia ja ääretöntä suorituskykyä. Tämä Massimo Tamburinin suunnittelema pyörä on kaunis kuin veistos ja kääntää katseet takuulla kaikkialla minne se menee.

Svartpilen 401

Husqvarna Motorcycles ylpeänä esittelee täysin uuden Vitpilen- ja Svartpilen 2024 malliston. Vuonna 2018 ensiesitelty mallisto on nyt uudistunut teknisiltä ominaisuuksiltaan sekä muotoilultaan.

16.1.2024 julkaistu Svartpilen 401 on näytillä messuständillä 6a50! Vitpilen- ja Svartpilen -mallit tarjoavat huikeita ajokokemuksia kaupunkiajoon, viikonlopun seikkailuihin sekä aloitteleville että kokeneimmille motoristeille.

Hauska, ketterä ja dynaaminen ajokokemus rikkoo perinteitä ja saa kenet tahansa hymyilemään ja unohtamaan arjen huolet.

KTM 125 DUKE

KTM 125 DUKE saattaa olla sarjan lähtötason pyörä, mutta rakennettu samalla asenteella kuin isommat pyörät – ja se näkyy sekä tuntuu.
Tämä urbaani soturi, jossa on LED-ajovalot ja TFT-näyttö, 4-tahtinen yksisylinterinen moottori, 6-vaihdetta ja luokkansa johtava suorituskyky alhaisella polttoaineenkulutuksella
tuo nuoremmille mahdollisuuden kokea ”THE SPAWN OF THE BEST”.

KTM 390 DUKE

Täysin uudella 2024 KTM 390 DUKE:lla on poikkeuksellinen ketteryys, tasapaino, kevyt käsiteltävyys ja iskevä suorituskyky.
Huippuluokan teknologia, säädettävyys ja ajoapuvälineet, täysin uusi runko, säädettävä jousitus ja aggressiivinen uusi ulkoasu – kaikki faktoja miksi se on asfalttien kuningatar.
Mikään nurkka ei ole liian terävä tai mutka liian jyrkkä – kun kyseessä on THE CORNER ROCKET.

KTM 790 DUKE

KTM 790 DUKE:lla on mainetta, ja osuva lempinimi silläkin = THE SCALPEL. Sen tiedetään olevan tuhottoman tarkka, ketterä sekä voimakas. 799 cc:n LC8c-rinnakkaismoottori on sijoitettu yhteen kevyimmistä ja kompakteimmista rungoista, mitä markkinoilta löytyy. Sen tarkoitus on olla nopea siellä, missä sillä on merkitystä – mutkissa. Häikäisevän näköinen, äärettömän helppo ja hauska. Mitä muuta voi moottoripyörältä haluta.

KTM 990 DUKE

Täysin uusi KTM 990 DUKE = THE SNIPER on kevyin, terävin ja suorituskykyisin keskiluokan NAKED -moottoripyörä, joka on koskaan käyttänyt nimeä DUKE. 123 hv:n ja 103 Nm:n teho, täysin uusi runko, säädettävät WP APEX-jousitukset, pitkälle viritetty käynnistyselektroniikka – yksinkertaisesti sanottuna – täydellinen jäsen DUKE perheeseen.

KTM 1290 SUPER DUKE GT

KTM 1290 SUPER DUKE GT = THE LONG DISTANCE BEAST. Voimanlähteenä 175 hevosvoiman V-twin, joka tuottaa 141 Nm:n vääntömomentin. GT syö kaupunkien, maakuntien ja maiden rajat vähällä vaivalla. Touring komponenttien alla piilee jäätävä voima, ajomukavuus ja tyyli vailla vertaa.

KTM 1390 SUPER DUKE R EVO

KTM 1390 SUPER DUKE R EVO = THE BEAST, evolved. Vuoden 2024 kuumin uutuus asettuu suoraan Hyper Naked -segmentin kärkipaikalle. WP Semi-Active Suspension -teknologian (SAT) avulla jousitus mukautuu automaattisesti kuljettajan ja olosuhteiden mukaan. Se ja lukemattomat muut teknologian huippuratkaisut ovat nimen takana.

GASGAS EC 300

Onko Hard Enduro sinun juttu? EC 300 on valmistettu kevyeksi, tehokkaaksi ja skaalaamaan mitä tahansa huippumodernia endurorataa tai huippuvaikeaa maastoa.

Helposti säädettävä WP-jousitus ja lukuisat muut huippukomponentit tekevät vaikeasta ajosta nautinnon.

 

GASGAS MC 250F

Meidän pienin 4-tahti, joka saa taatusti ison hymyn huulille! MC 250F on korkeiden kierrosten kilpailija, jolla on runsaasti vääntömomenttia. Ei väliä, oletko vasta aloittamassa vai tavoitteletko mestaruuksia moottorilla, joka pyörii aina 14 000 rpm:n rajaan asti, on sanomattakin selvää… !this thing absolutely rips!

GASGAS SM700

Yksisylinterinen Supermoto todellisella GET ON THE GAS -asenteella. SM 700 on täynnä korkealaatuisia komponentteja, ja kovaa suorituskykyä yhdessä leikkisän tyylin kanssa.

Pystysuora ajoasento antaa hyvän näkyvyyden katuajossa, ja on täydellinen myös kilparadalle.

GASGAS TXT RACING 300

Ei heikkohermoisille! Tämä 300 cc:n 2-tahti Trial on suunniteltu skaalaamaan vaikeimmat nousut ja kaikkein kovimmat haasteet. Vaikuttavan ohjattavuuden, alhaisten käyttökustannusten, luokkansa johtavan tehon ja jousituksen, luotettavan ja tarkan vaihteiston, suuren vääntömomentin sekä BRAKTECin hydraulisen kytkimen & jarrujen ansiosta

TXT RACING 300 tarjoaa todella huikean Trial ajokokemuksen.

GASGAS ES700

Käytetty uutta ajattelua, huipputeknologiaa ja asiantuntemusta tuottaaksemme moottoripyörän, joka sopii moneen käyttöön ja tarjoaa selkeän ja leikkisän ajokokemuksen.

Yksisylinterisen, 74 hv:n, 692,7 cc:n moottorin teho kulkee ride-by-wire-kaasujärjestelmän kautta, joka takaa tarkan kaasuvasteen ja erittäin tarkan moottorin lineaarisen tehon. Huippuluokan ABS-järjestelmä, Brembo-jarrut, 10 000 kilometrin huoltovälit ovat vain muutama asia, miksi ES700.

MV Agusta TURISMO VELOCE SCS

MV Agustan Turismo Veloce Lusso SCS on loistoesimerkki siitä, miten elektroniikka ja automatiikka valtaavat moottoripyöriä. Turvallisuus paranee, ja ajomukavuus on ihan uudella tasolla. Automaattisesti toimiva kytkin (SCS = special cluch system) alentavat kokemattomankin kynnystä ajaa tai hankkia moottoripyörä, ja tämä matala sporttimatkapyörä sopiikin todella monelle kuskille.

Aodes Pathcross V-Twin T3b traktorimönkijät  saapuneet Suomeen  

2-sylinteriset V-Twin moottorit takaavat tehoa, vääntöä ja suorituskykyä. 5 eri mallia kokoluokissa 650cc- 1000cc.

Kaikissa vakiona 3500lbs vinssit, vetokoukut, puskurit, käsisuojat, aluvanteet, ja paljon muuta. Rajoitettu takuu jopa 3-vuotta.

Ja mikä parasta –  hinnat alkaen 7990 eur + tk!

Peugeot XP400 GT

Kuningasleijona on tällä kaudella uusi touring-skootteri Peugeot XP400GT!

Runsas varustelu, mm TFT näyttö, ABS jarrut, avaimeton käynnistys, isot pinnavanteet sekä made in France!

Hinta ajoneuvoveroineen 11.983 € + tk

Triumph Daytona 660

Pienten sporttipyörien luokkaan paluun tekevä Daytona tulee puhuttelemaan monenlaista kuljettajaa kolmisylinterisellä koneellaan ja agressiivisella ulkonäöllä!

Triumph TF250X

Kauan odotettu Triumphin crossipyörä on messuilla nähtävissä ja ennakkotilattavissa!

Triumph Speed 400 ja Scrambler 400

Jos Rocket3 tuntuu liioittelulta, Triumph toi mallistoonsa myös edullisen pikkuluokan pyöriä! Speed viihdyttää kadulla ja Scrambler myös huonommilla teillä!

Triumph Tiger 900 GT PRO ja Tiger 900 Rally PRO

Supersuositut Tiger 900-mallit saivat päivityksen tälle kaudelle. Molempiin malleihin tuli kasvojenkohotusleikkaus ja lisää tehoa!

Triumph Scrambler 1200X

Jos se kelpasi James Bondille, se kelpaa kenelle vain! 1200 Scramblereiden uusin tulokas, X vastaa kuluttajien kysyntään matalammasta ja edullisemmasta Scramblerista!

Yamaha MT-09

Kymmenen vuotta MT-09 ensijulkistukseen jälkeen 2024 MT-09 tarjoaa entistäkin vaikuttavamman ja adrenaliinintäyteisen ajokokemuksen, aggressiivisen muotoilun, huippuluokan varusteet ja viimeisimmän teknologian.
Unleash your Darkness. MT-09 tarjoaa entistäkin vaikuttavamman ja adrenaliinintäyteisen ajokokemuksen, aggressiivisen muotoilun, huippuluokan varusteet ja viimeisimmän teknologian.

Yamaha MT-09 SP

MT-09 SP tarjoaa mekaanisen tyylikästä Hyper Naked -muotoilua, vahvaa vääntöä ja innostavan ajokokemuksen. Supersport-tason ominaisuudet varmistetaan rata-ajoon kehitetyillä teknologioilla. Tämä vie jo ennestään poikkeuksellisen MT-09-mallin syvemmälle Darkness-kokemuksen tasolle.

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kawasaki on jälleen ensimmäisenä viitoittamassa suuntaa. Maailman ensimmäinen tehdasvalmisteinen hybridimoottoripyörä on täällä! Ninja 7 Hybrid -mallin erilaisten ja monipuolisten ajomoodien ansiosta mukaudut eri ajo-olosuhteisiin ennennäkemättömän sulavasti. Kaupungin läpi ajat puhtaasti sähköllä, kun taas sport-tila tarjoilee ison pyörän suorituskykyä mutkateille ja ECO-tila kaikkea tältä väliltä automaatilla tai manuaalisesti.
Kawasaki Ninja 7 Hybrid – Change the game.

Segway AT5

Segwayn uutuus AT5 -malli tulee haastamaan suositun alle 600cc kokoluokan traktorimönkijämarkkinoilla. Laitteessa on erittäin suorituskykyinen moottori sekä laadukkaat yksityiskohdat.

CFMOTO CFORCE 850XC

TÄYSIN UUDISTUNUT CFORCE 850XC on seuraavan sukupolven traktorimönkijä, jonka moottorin,
vaihteiston ja variaattoriratkaisun päivitykset vaikuttavat merkittävästi laitteen tehokkuuteen. Päivitetty 800cc V-Twin-moottori ja 44 kW/60 hv:n maksimiteho parantavat ajokokemusta. Aiempaa vahvempi ja kevyempi runko mahdollistaa nopeamman kiihtyvyyden.

CFMOTO CFORCE 1000

CFORCE 1000 on CFORCE-tuoteperheen jämerin ATV. Suurimman ja tehokkaimman moottorin ansiosta. CFORCE 1000 on pätevä traktorimönkijä kaikkein vaativimpiin töihin. Erikoisrakenteinen, nestejäähdytteinen 963 cc-moottori on suorituskykyinen voimanpesä. Aiempaa vahvempi ja kevyempi runko mahdollistaa nopeamman kiihtyvyyden.