Skip to content

MP 23 -messuilla esiteltiin:

Alla listattuna osa kuumimmista MP 23 -messujen esitellyistä uutuusmalleista.

 

FXBBS Street Bob 114

Street Bob – puhdaslinjainen mustaan verhottu bobber. Täydellinen aloitus omalle kustomillesi.

FLHRXS Road King Special

Teiden kuningas, tehdaskustom bagger asenteella. Road King Special Rules the Road.

FLHXS Street Glide Special

Tyylillä sinne, minne tie sinut vie. Street Glide Special on tietä silppuava tehdaskustomi bagger.

Ducati Diavel V4

Upouusi ja täysin uudistunut Ducati Diavel V4 on samanaikaisesti urheilullinen muskelipyörä ja elegantti nakusportti. Uudessa alustassa yhdistyvät ihanteellisesti ne pirteet, jotka ovat aina olleet Diavelin vahvuuksia, kuten sen tunnusomainen ajoasento ja mukavuus keskipitkällä matkalla. Keskipisteenä V4 Granturismo -moottori, joka takaa korkean suorituskyvyn yhdistettynä tasaisuuteen jokaisella kierrosluvulla.

Multistrada V4 Rally

Uusi Multistrada V4 Rally on ihanteellinen matkakumppani kaikissa olosuhteissa. Se on helppo ja intuitiivinen ajettava niin kaupunkiviidakossa kuin rohkeimmilla off-road-reiteillä. Moottorina tehokas, vankka ja luotettava V4 Granturismo, joka pidennettyjen huoltovälien ansiosta kuljettaa sinut minne ikinä seikkailunhaluinen sydämesi kaipaa.

FXBRS Breakout 114

Uusi Breakout; enemmän voimaa, enemmän vääntöä, enemmän asennetta. Milwaukee-Eight 117- moottori nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle.

Ninja H2 SX SE

Uusi Kawasaki Ninja H2 SX on markkinoiden paras Sports Tourer -luokan moottoripyörä. Tässä pyörässä yhdistyvät huippuluokan teknologia, suorituskyky ja ensiluokkainen ajomukavuus. Sen tasapainoinen ja ahdettu 200 hevosvoimainen moottori tarjoaa nautintoa sekä jännitystä niin pitkille matkoille kuin päivittäiseen ajoonkin. Ninja H2 SX -moottoripyörässä on myös luokkansa edistyksellisin ja monipuolisin ajoavustimien paketti.

Super Meteor 650

MP-messuilla on esillä Royal Enfieldin lanseeraama Super Meteor 650. Super Meteor 650 on Meteor 350:n uusi isoveli. Sen ydin on helppokäyttöinen paketti, joka tarjoaa tasaisen vääntömomentin, mukavan ja rennon ajoasennon ja klassisia muotoiluelementtejä. Super Meteor 650 on Rikumoton osastolla.

Suzuki GSX-8S

GSX-8S: Toiminnallinen kauneus yhdistettynä futuristiseen tyyliin.Uusi 2-syl 776cc moottori sekä uusi runko nostaa ajettavuuden, käsiteltävyyden sekä mukavuuden uudelle tasolle.

Yamaha YZ450F

Tämä on se Yamaha-motocrosspyörä, jota olet odottanut. Kevyempi, nopeampi ja tehokkaampi täysin uusi YZ450F-moottori on uudenlainen voimanlähde, joka on kehitetty erityisesti kuljettajaa ajatellen. Jokainen tässä näkyvä teknologia on suunniteltu tuomaan esiin parhaan suorituskykysi radalla.

Triumph Tiger 1200

Triumph Tiger 1200 on tehokkaampi, kevyempi ja parempi! Triumphin matkaenduro vie sinut minne vaan.

BMW R 1250 RS

Nopea ja mukava Sport Touring-pyörä BMW R 1250 RS on tänä vuonna vieläkin mukavampi kun lisävarusteeksi tulee lämmitettävät istuimet ja leppoisamman ajoasennon mahdollistava korkeampi ohjaustanko. Pyörän sydän on edelleen väkivahva 136hv/ 143Nm ShiftCam vastaiskumoottori.

Yamaha MT-07

Kaudelle 2023 Yamaha vahvistaa suursuosikki MT-07:a uudella teknologialla ja älypuhelinliitettävyydellä. Valikoimassa pysyy myös 2022 kaltainen MT-07 Pure versio.

XMAX-sporttiskootterit

Yamahan XMAX-sporttiskoottereiden ilme uudistuu X:n muotoisella LED-ajovalolla, skoottereiden ergonomiaa on päivitetty ja niihin on lisätty älypuhelinliitettävyys. Lisäksi Tech MAX -mallit ovat saatavilla täysvärisellä TFT-näytöllä ja Garmin-navigoinnilla älypuhelimen kautta.

Triumph Street Triple RS

Paras on taas parempi! 7 hevosvoimaa lisää ja hytti pystyyn aiempaakin helpommin!

KTM/ 790 DUKE

Kaksisylinterinen KTM 790 DUKE esiteltiin ensimmäistä kertaa EICMA-messuilla 2016, ja pyörän tuotanto alkoi 2017. Pian se saikin lempinimekseen ”THE ORIGINAL SCALPEL”. Lempinimen pyörä ansaitsi sen veitsenterävästä ohjattavuudesta ja ketterästä käsiteltävyydestä. Vuoden 2020 jälkeen pyörä ei ole ollut tuotannossa ennen kuin nyt, ja 790 DUKE on entistäkin terävämpi. Pyörän ominaisuudet pääset kokemaan kaupunkiajossa, mutkaisilla maanteillä että harrastetason rata-ajossa. Oletko ”READY TO RACE”?

HQV / Norden 901

Husqvarnan Norden 901 on saanut inspiraationsa Husqvarnan Rally -kilpailuihin kehitetyistä kisapyöristä. Kiistattomista offroad -ominaisuuksista huolimatta Norden 901 tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja käsiteltävyyden asvaltilla. Pyörän 899 kuutioinen ja 105 hevosvoiman kaksisylinterinen rivimoottori antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tehon. Nämä kaikki ovat osa sitä, että Norden 901 on äärimmäisissäkin olosuhteissa luotettava, ja vie sinut perille läpi tuntemattoman.

GASGAS / SM 700

Noustuamme viime vuosina yhdeksi offroad -maailman johtaviksi brändeiksi, halusimme laajentaa osaamisemme sekä persoonallisuutemme myös offroadin ulkopuolelle. Näin syntyi leikkisä ja eloisa GASGAS SM 700. Suunnittelimme jotain hieman erilaista ja tarkoituksena oli rakentaa pyörä, joka saa hymyn ihmisten huulille. Tämän täysiverisen supermoton kanssa pääsy paikasta A paikkaan B ei voisi olla helpompaa, nautinnollisempaa tai innostavampaa. Joten jäljellä ei ole muuta kuin ”GET ON THE GAS”.

Adventure Zero DRS/X

Täyssähköinen Adventure Zero DRS/X

COOPOP RUGGED

Coopop Rugged -sähköskootteri on kotonaan niin maastossa kuin kaupungin sykkeessä. Räväkkä menopeli, jolla erotut harmaasta massasta.

Honda XL750 Transalp

XL750 Transalp päivittää monikäyttö-enduro kokemuksen 2000 -luvulle tarjoten keskikokoisten adventure pyörien kasvavaan segmenttiin vaihtoehdon, jolla on kuljettajalleen vain yksi kysymys; ”Miten kauan tahdot ajaa?”.