Moottoripyörävarusteet messuhinnoin

 

Tule päivittämään varusteesi tulevaa ajokautta varten!

Moottoripyörämessuilla on mukana kaikki tärkeimmät varustemerkit. Tule sovittamaan varusteita ja tekemään messulöytöjä. Messuilla voi tutustua varusteuutuuksiin, oli ostoslistassa sitten moottoripyöräkypärä, takki, ajohanskat, kengät tai joku muu ajovaruste. Lisäksi uutuus moottoripyörävarusteita esillä erilaisissa näytöksissä.

Kuullaksesi messuista ja saadaksesi tarjouksia etukäteen, liity MP-messuklubiin.

MP-messuklubiin

 

Ajovarusteet kiertoon ja uudet tilalle Kamapörssissä

 

MP-messujen Kamapörssissä ajovarusteet vaihtavat omistajaa. Voit tuoda myyntiin käytettyjä, hyväkuntoisia ajovarusteita ja sijoittaa tuotot vaikka messuilla myytäviin uusiin varusteisiin. Suosittu Kamapörssi toimii verkkokauppoja paremmin, sillä varusteita voi heti kokeilla ja sovittaa.

Myyjä voi päättää hinnan itse, mutta järjestäjät auttavat sen määrittelyssä tarvittaessa. Kamapörssin järjestäjä Kamaset ry perii välityspalkkiona 17 prosenttia varusteen myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään viisi euroa. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.

Ajovarusteita saa tuoda myyntiin Kamapörssiin perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin tehdään vain kauppaa.

Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on jokaisen myyjän lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa pääsylipun, jolla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.

Kamapörssin ohjeet ja säännöt