Skip to content

Pää pyörällä Live
tarjoilee mp-alan
kuulumisia ja
ajankohtaisia
vieraita

MP Pää pyörällä Live

Uudessa MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmassa käydään läpi mp-alan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ohjelman isäntänä toimii Niko Kantola, ja mukana on vaihtuvia vieraita.

MP Pää pyörällä-live.MP Pää pyörällä livessä vieraillaan moottoripyöräalan monitoimimiehen Niko Kantolan mukana Italian Eicma-messuilla Milanossa ja kuullaan asiaa sähköpolkupyöristä – haastattelussa ovat sähköpolkupyörien edustaja Kimmo Hurri PIERER E-Bikes Scandinaviasta ja harrastaja  Riku Ruokolahti. MotoGP-kisa on ratkennut ja sen voitti Ducati. Jos Aki Ajon (jakso 3) ja Mika Kallion (jakso 7) haastattelut MotoGP-kisoista on jäänyt kuulematta, voi niihin palata vanhoissa MP Pää pyörällä live -jaksoissa, jotka löytyvät www.mpmessut.fi  Tässä jaksossa saadaan myös terveisiä Markku Rantalalta Vietnamin reissulta, josta hän kertoi aikaisemmassa live-jaksossa (jakso 5). Jaksoon 5 pääset painamalla tästä!

MP Pää pyörällä-live. Uusi MP Pää pyörällä live -kausi on alkanut ja heti on täyttä asiaa tiedossa. Haastattelussa Patrick Manner Hondalta, Jani Heikkilä Rukkalta, tunnettu stunt-ajaja Arttu Stenberg sekä Ice One Racing motocross tallia pyörittävä Antti Pyrhönen ja Superbike kuljettaja Eemeli Lahti.

Niko Kantola vieraili Saksan Intermot-moottoripyörämessuilla. Lähetyksessä on Nikon raportti messuilta, jossa esiteltiin muun muassa upouusi Honda Hornet, Triumphin uusi sähköpyörä sekä paljon muuta. Niko kiinnostui erityisesti Honda Hornetista, josta hänelle kertoi enemmän Patrik Manner Brandtilta. Honda Hornetissa on ihan uusi moottori. Kaksipyttyisessä 755 kuutioisessa moottorissa on hyödynnetty Honda crossista tuttua unicam-teknologiaa. Uudessa Hornetissa on 92 hevosvoimaa ja vääntöä 75 newtonmetriä. Moottoripyörä on erittäin kevyt ja suorituskyky hyvässä kunnossa. Pake paljastaa haastattelussa myös Honda Hornetin myyntihinnan. Moottoripyörä on esillä MP 23 -messuilla helmikuussa.

MP Pää pyörällä, jakso 8. Ennen uutta Pää pyörällä live -kautta tarjoamme koosteen alkuvuoden seitsemästä jaksosta. Heikki Silvennoinen kertoo, millainen moottoripyöräilijä hän on ja millaisella pyörällä ajaa nyt. Aki Ajo kertoi MotoGP-kuulumisia. Supermoton maailmanmestari 2013 offroad-tallia nykyään pyörittävä Mauno Hermunen puhuu offroadin tilasta. Adventure-moottoripyöräilijä Markku Rantala kertoo matkamoottoripyöräilystä ja Kari Tiainen moottoripyöräilystä Espanjassa. Kusti Manninen avaa motocrossin tilaa ja ottaa kantaa motocrossin mm-joukkuekilpailuun. Lopuksi haastattelussa motoGP:n sykkivin tähti Mika Kallio.

Liven päättää Aleksin ja Iidan parhaat palat. Seuraavat Pää pyörällä -livet julkaistaan loka-, marras- ja joulukuussa. Niissä ollaan kansainvälisten moottoripyöränäyttelyiden tunnelmissa, kuullaan käynnissä olevista kisoista ja edetään kohti helmikuun MP 23 -messuja.

MP Pää pyörällä, jakso 7. Jaksossa 7 vieraana Mika Kallio, joka on edelleen Suomen kovin prätkänimi! Mika avaa MotoGP-maailmaa suoraan sisäpiiristä. Puhumme myös vakavaa asiaa motocrossin tilasta Suomessa Kusti Mannisen kanssa.

MP Pää pyörällä, jakso 6.Uusi MP Pää pyörällä live on julkaistu ja sen aiheina on MP-kaupan tilanne keväällä 2022 Suomessa ja koeajamisen merkitys. Niko Kantola käy läpi moottoripyörämyynnin tilannetta vuoden alusta huhtikuun loppuun. Mikä on kaikista malleista myydyin moottoripyörä, kuinka isoja pyöriä ostetaan, missä ja mitkä merkeistä ovat kolmen suosituimman merkin joukossa. Kannattaako nyt ostaa käytettyä moottoripyörää vai ovatko hinnat kuumentuneet ihan liikaa?

MP Pää pyörällä, jakso 5. Vieraina Honda-mies Patrick ”Pake” Manner Brandilta, enduron moninkertainen maailmanmestari Kari Tiainen ja motoristi, adventure-harrastaja Markku Rantala.

MP Pää pyörällä, jakso 4. Vieraina Supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen ja Benellin maahantuojan MotorPower Finlandin Jarno Mälkiä.

MP Pää pyörällä, jakso 3. Vieraana Ajo Motorsportin tallipäällikkö Aki Ajo.

MP Pää pyörällä, jakso 2. Vieraina Sami Pöllänen RX Motosta ja Marco Färm Suzukilta.

MP Pää pyörällä, jakso 1. Käsittelyssä alan uutiset, tapahtumat ja uutuudet. Vieraana Aleksi Halen.