Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Tapahtumassa

MP-messuilta löydät moottoripyörät, mopot, skootterit, ajovarusteet ja -tarvikkeet sekä motoristin palvelut.

Petrol Circus Custom Bike Show

Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. Ne kisaavat palkinnoista neljässä luokassa, jotka ovat Custom, Classic, Street ja Open.

MP Jonnela

MP24-messuilla ensimmäistä kertaa oma MP Jonnela-alue, jonne valittiin noin 100 alle 18-vuotiasta, jotka olivat rakentaneet tuunattuja mopoja, moottoripyöriä, sähköpolkupyöriä tai vaikka mönkijöitä. Parhaat somenäkyvyydet palkittiin tuotepalkinnoilla. 

Ilmoittautuminen MP25-messuille aukeaa lähempänä tapahtumaa.

Fillari

Fillari tuo MP-messuille pääasiassa sähköavusteisia polkupyöriä, mutta jonkun verran myös tavallisten polkupyörien uutuusmalleja. MP 24 -messuilla oli sähköpolkupyörille kaksi koeajorataa.

Tie vie -matkailualue

Tie vie -matkailualueelta saat infoa ja inspiraatiota reissuihin lähelle ja kauas. Alueen lavalla järjestetään moottoripyörämatkailuun liittyvää ohjelmaa.

MP Motoball-kisa!

MP Motoball -kisa pelataan turnausmuotoisena MP-messuilla ja yhden pelin pituus on 5 + 5min. Kisassa on kolme sarjaa: Open, Pro ja Junior.

Varusteet

MP-messut on Pohjoismaiden suurin mp-kauppa. MP-messuilta löydät laajan valikoiman varusteita juuri sinun tarpeisiin.