Skip to content

Messuklubi – tuhansia uusia kasvoja kohderyhmästäsi

Sadat tuhannet suomalaiset kuluttajat ovat liittyneet eri tapahtumien Messuklubeihin, josta he saavat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme, vinkkejä ja alennuslippuja. Messuklubien viestit avataan keskimääräistä paremmin, sillä tarjoamme aina klubilaisillemme oikeasti hyödyllistä tietoa.

Nappaa oma näkyvyytesi kohderyhmäsi parissa ja osta banneri MP-messujen messuklubikirjeessä! Jaa alekoodisi, kutsu osastollesi tai muistuta upeista tuotteistasi. Voit itse valita, mihin linkki kirjeestä johtaa ja voit seurata liikennettä omasta analytiikastasi.

Messuklubi kasvaa!

Jatkossa olemme yhä aktiivisemmin klubilaisiimme yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös yrityksellesi mahdollisuutta laajempaan näkyvyyteen, jopa ympäri vuoden. Ota yhteys myyjiimme ja kerromme mielellämme lisää uusista mahdollisuuksista. Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Ainutlaatuisia mainospaikkoja AR-sovelluksessa

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon! Mikä tahansa jpg- tai eps-kuvatiedosto voidaan ripustaa AR-maailmaan osastosi ylle. Suositusmitat ovat 2000 px x 1000 px. Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Katso video

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage -näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin, muun muassa ravintoloissa, vessoissa, parkkihallissa ja tietenkin sisäänkäynneillä ja käytävissä. Kävijöiden seuratessa opasteita, saat samalla yrityksesi viestin perille. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat ennen messuja oikean kohderyhmän

Verkkosivujemme kautta tavoitat jopa kymmeniätuhansia ihmistä ja vahvistat näkyvyyttäsi tapahtuman yleisölle. Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme ja saat lisänäkyvyyttä jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden!

Banneripaikkamme ovat varsin kilpailukykyisesti hinnoteltuja, ja verrattuna display-mainontaan, voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö. Ota yhteys myyjiimme!

Lue lisää

Lähetä yhteydenottopyyntö myyjällemme nyt!

Diginäkyvyydet

    Voit valita useamman.