Skip to content

Moottoripyöräkortin teoriatunnit messuilla maksutta

Tervetuloa mp-messujen teoriatunneille!

Klikkaa allaolevasta linkistä ja kirjoita ”MP” kurssihakukenttään, näet tarjolla olevat kurssit ja ilmoittaudu kursseille.

ilmoittaudu teoriatunneille

Moottoripyöräkortin teoriatunnit voi suorittaa messuilla maksutta

Haaveiletko moottoripyöräkortin suorittamisesta? Tai onko sinulla moottoripyörän ajamiseen oikeuttava ajokortti, mutta et ole ajanut koskaan tai pitkään aikaan? Tule mukaan MP-messujen maksuttomille teoriatunneille!

Haluamme tehdä moottoripyöräkortin hankkimisen entistä helpommaksi ja edullisemmaksi! Siksi MP-messut tarjoaa yhteistyössä Haagan autokoulun kanssa ilmaiset moottoripyöräkortin teoriatunnit. Osallistuminen edellyttää pääsylipun ostoa MP-messuille.

Klikkaa allaolevasta linkistä ja kirjoita ”MP” kurssihakukenttään ja näet tarjolla olevat kurssit.

ilmoittaudu teoriatunneille

 

Mopokortin ja moottoripyöräkortin teoritunteja

Tule kuuntelemaan vinkkejä moottoripyöräilyn käsittelyyn ja ajamiseen olipa sinulla A-kortti tai ei! Jos suoritat A-korttia, ja sinulla on aikaisempi ajokortti tai todistus suoritetusta turvallisuuskoulutuksesta, pakollisia teoriatunteja ei tarvitse suorittaa. Korttia varten tulee suorittaa vähintään viisi ajotuntia sekä teoria-, käsittely- ja ajokoe.

MP-messut tarjoaa yhdessä alan toimijoiden kanssa ilmaiset, mopo-, kevytmoottoripyörä- tai moottoripyöräkortin teoriatunnit 500 MP-messujen kävijälle.

Luennot ovat osa mopokortin (AM120), kevytmoottoripyöräkortin (A1), teholtaan rajoitetun moottoripyöräkortin (A2) ja teholtaan rajoittamattoman moottoripyöräkortin (A) opetusta. Henkilöt, joilla on jo aiempi  ajokortti ei tarvitse enää käydä teoriatunteja, mutta ovat tervetulleita kuuntelemaan niitä omaksi ilokseen. Molempina päivinä järjestetään nyt myös Moottoripyörän käsittely ja ajamisen alkeet -teoriatunteja, jotka sopivat henkilöille, jotka eivät ole pitkään aikaan ajaneet moottoripyörällä tai joilla on jo joku ajokortti.

Mopokortin (AM120) ajajien pitää messujen yhteydessä käytyjen neljän teoriatunnin lisäksi suorittaa teoriakoe ja käsittelykoe. Moottoripyöräkorttiin (A1/A2/A) vaaditaan lisäksi viisi ajotuntia, teoriakoe, käsittelykoe ja ajokoe. Nämä voi suorittaa missä vaan autokoulussa tai opetusluvalla.

Jos sinulla ei ole aiempaa ajokorttia, voit suorittaa messuilla turvallisuuskoulutuksen kaksi EAS-tuntia, loput kaksi EAS-tuntia suoritat verkko-oppitunteina, saat ohjeet verkkotuntien suorittamiseen messujen tunneilla. EAS-tunnit alkavat klo 13:00.

Teoriatunnit sopivat moottoripyöräkortittomien lisäksi hyvin myös niille, joilla on jo moottoripyörän ajamiseen oikeuttava ajokortti, mutta jotka eivät ole ajaneet moottoripyörällä koskaan tai pitkään aikaan.

Jokaiselle kurssille mahtuu 100 oppilasta, joten ilmoittauduthan ennakkoon!

Aikataulu

Lauantaina 1.2. ja sunnuntaina 2.2.

Klo 10:30
Kahdella ensimmäisellä teoriatunnilla annetaan vinkkejä ja ohjeita moottoripyöräilyn aloittamiseen. Teoriatunnit sopivat jo kortin omaaville tai sitä suunnitteleville.

Klo 13:00
Turvallisuuskoulutuksen kaksi teoriatuntia mopo- ja moottoripyöräoppilaille, joilla ei ole aiempaa ajokorttia.

Loput kaksi teoriatuntia suoritetaan itsenäisesti verkossa ja ohjeet sitä varten saa kurssilla. Tunnille voivat osallistua myös kortin omaavat.

Kurssille osallistuminen edellyttää messulippuja (osta lippu >> )

Paikka: Kokoustila 201, Messukeskus