Skip to content

Voita uniikki moottoripyörä hyväntekeväisyyslipulla!

– Ostamalla hyväntekeväisyyslipun tuet nuorten moottoripajatoimintaa! – 

 

OSTA LIPUT

MP 20 -messujen pääsylipun oston yhteydessä voit ostaa hyväntekeväisyysarvan, jolla voi voittaa moottoripyörärakentaja Janne Juntusen rakentaman moottoripyörän.

Hyväntekeväisyyspyörä on rakennettu 2019 Indian Scoutin runkoon. Arvontalipukkeista saaduilla tuloilla tuetaan nuorten moottoripajatoimintaa. 

  • Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla MP-messuille 25 euroa maksavan pääsylipun, joka sisältää arvontalipukkeen (sisääkäynneiltä tai verkkokaupasta).
  • Erillisiä 10 € arvontalipukkeita myydään MP-messuilla (ei verkkokaupasta).

Moottoripyörän arvonta tehdään myytyjen arvontalipukkeiden kesken. Moottoripyörän voittaneen arvontalipukkeen numero tai voittajan nimi ilmoitetaan tapahtuman verkkosivuilla ja Facebook-sivuilla. Arvonnan järjestää Nuori Kirkko ry. Katso arvonnan tiedot >>

Tuet nuorten moottoripajatoimintaa!

Nuori Kirkko ry:n moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille. Nuoret toimivat moottoripajoilla, joissa on saatavilla moniammatillista tukea ja ohjausta ja jossa he saavat myös työkokemusta. Moottoripajatoiminta tukee toiminnallisin keinoin nuoria.

***

Tuttu kaveri MP-messuilta

Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen on ollut mukana MP-messujen rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa jo vuodesta 2016 ja voittanut useita palkintoja.  Hän on jo useana vuotena peräkkäin ollut mukana työnäytöksissä takomassa moottoripyörän osia. Vuonna 2019 Juntusen rakentama Honda CBR900 Snow White -moottoripyörä voitti Street-luokan ja Näyttelyn paras pyörä -palkinnon.

Katso ja kuuntele Juntusen tarina YouTubessa >> 

***
Seuraa Instagramissa >>   Seuraa Facebookissa >>   Seuraa Youtubessa >>

OSTA LIPUT