Skip to content

MP 24 messuilla on mukana seuraavat merkit:

E/FAT 1000W, Husqvarna, Yamaha, Serial 1, GasGas, Tunturi, Haibike, Ghost, Batavus, Lapierre, Specialized, Benelli, Trek, Kona, GT, Niekka, R Reymon, Helkama, Fantic, Felt, Winther, Centurion

MP 24 -messuilla on sähköpolkupyörille kaksi koeajorataa, joista toinen on elämyksellinen sekä haasteellinen ja toinen suunnattu helpompaan ajoon

Rekisteröitymällä Fillari24 koeajajaksi saat koeajajanumeron. Messuilla kerrot koeajonumerosi ja ei kun koeajamaan!

Rekisteröidy koeajajaksi

MP 24 esittelee moottoripyörien, mopojen ja mönkijöiden lisäksi nyt myös entistä enemmän sähköavusteisia polkupyöriä. Uusi Fillari 24 tuo MP-messuille pääasiassa sähköavusteisia polkupyöriä, mutta jonkun verran myös tavallisten polkupyörien uutuusmalleja. 

Ensin sähköavusteiset polkupyörät ilmestyivät moottoripyörämaahantuojien osastoille ja vähitellen huomattiin, että ne kiinnostavat myös moottoripyöräkansaa.  Monet motoristit käyttävät liikkumiseen sähköpolkupyöriä ja niillä voidaan kätevästi harjoitella motocross-moottoripyörien rinnalla ajamista metsissä. Nyt MP-messuilla nähdään myös omia Fillari 24 -osastoja, joissa on vain polkupyöriä.

 

Uutuuspyörät messuilla

HAIBIKE

ALLTRAIL 3 musta 720Wh sähköpyörä

Äärirajoille ja takaisin: 75Nm vääntöä, automaatti, 200 km toimintasäde kevyellä avustuksella ja yli 80 km täysteholla. Tervetuloa koeajolle!

GHOST

GHOST PATH RIOT CF/LC Fullparty 29″ 160mm

Kevyin sähköpyörämme, joka on varustettu tehokkaalla Fazua Ride 60 -moottorilla ja yli 100 km kantaman tarjoamalla 430wh akulla. Täyshiilikuituinenpyörä painaa vain 17,5 kg kevyimmässä kokoonpanossaan, tarjoten samalla vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

E/FAT 1000W

sähköfatbike kaasukahvalla on Suomessa suunniteltu ja pohjoiseen valmistettu sähköpyörä. Moottoripyöristä tuttu kaasukahva tuo jotain aivan uutta polkupyöräilyyn. E/FAT 1000W on L1e-A luokan moottorilla varustettu polkupyörä, jolla noudatetaan polkupyörien liikennesääntöjä ja esim. jokaisenoikeutta.
– 1000W takanapamoottori

– Kaasukahva

– 52V/16Ah/832Wh Li-ion-akku

– 140mm etuiskunvaimennin

– 5-tasoinen poljinavustin

Fillari testiradan koeajoehdot ja ohjeet:

• Jokaisen koeajajan tulee rekisteröityä ja varata ajovuoro ajoneuvon edustajan osastolla Fillari varikolla (halli 7)
• Ajovuoron pituus määräytyy ajoneuvon edustajan ohjeistuksella.
• Testiradan koeajot suoritetaan ajajan omalla vastuulla. Messukeskus tai koeajoajoneuvon edustaja ei vastaa koeajoajon aikana mahdollisesti sattuneista vahingoista. Ajoneuvot eivät ole rekisteröityjä, ajoneuvoissa ei ole vakuutuksellista suojaa. Koeajaja vastaa itse kaikista mahdollista vahingoista. Koeajoihin osallistuvia ei ole vakuutettu Messukeskuksen tai ajoneuvojen edustajien toimesta tapaturmien varalta.
• Onnettomuudesta johtuneista ajoneuvovahingoista vastaa koeajaja. Edustajan kanssa tulee sopia mahdollisista omavastuista ennen koeajon alkua.
• Koeajon promilleraja on 0 ja alueella järjestetään puhallutus. Koeajaminen edellyttää puhallutukseen suostumista.
• Messukeskuksen henkilökunta tai ajoneuvojen edustajat voivat milloin vain ilman erillistä syytä evätä koeajomahdollisuuden.
• Koeajajan tulee omalla allekirjoituksellaan hyväksyä nämä säännöt ennen koeajon alkua.
• Koeajoradalla tulee noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä maltillista ajonopeutta. Radalla on kolme eri vaikeusastetta. Koeajajan tulee valita ajoreitti omien taitojen mukaan.
• Ohjeita, neuvoja ja mahdollisia merkinantolippuja on noudatettava. Messukeskuksen henkilökunnalla tai ajoneuvojen edustajilla on oikeus keskeyttää koeajo milloin tahansa ilman erillistä syytä.
• Alaikäisten koeajajien tulee sopia vastuista ajoneuvojen edustajien kanssa ennen koeajoa. Edustajat voivat edellyttää täysi-ikäisyyttä tai huoltajan hyväksyntää koeajolle.
• Ajoneuvon edustaja antaa käyttökoulutuksen koeajajille ennen koeajojen alkua.