Skip to content

Varuste Outlet
& Kamapörssi

MP-messujen Kamapörssissä käytetyt, hyväkuntoiset ajovarusteet pääsevät kiertoon. Nyt ensimmäistä kertaa messuille toteutetaan myös alan huippumerkkien Varuste Outlet.

Tule tekemään löytöjä tai tuo varusteita myyntiin!

Varuste Outlet

MP-messuille Kamapörssin yhteyteen toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa outlet-alue, jossa on myynnissä alan huippumerkkien tuotteita. Tule tekemään hyviä hankintoja edulliseen hintaan!

Kamapörssi

Messukävijät voivat tuoda Kamapörssiin myyntiin itselleen tarpeettomia hyväkuntoisia moottoripyöräilyvarusteita: takkeja, housuja, ajopukuja, saappaita ja kypäriä. Suosittu Kamapörssi toimii verkkokauppoja paremmin, sillä siellä varusteita voi heti kokeilla ja sovittaa.

Varusteita voi tuoda myyntiin perjantaina ja lauantaina – sunnuntaina tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin tehdään vain kauppaa. Varusteita tuotaessa jokaisen myyjän on lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa pääsylipun, jolla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.

Kamapörssin järjestäjä perii välityspalkkion myyntihinnasta. Varusteita tuova voi päättää myyntihinnan itse, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa sen määrittelyssä. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.