Skip to content

Kamapörssissä kierrätetään moottoripyöräilyvarusteita

Hyväkuntoisten, mutta itselle tarpeettomien moottoripyöräilyvarusteiden kierrätys MP-messujen Kamapörssissä

Lue säännöt

Tuo itsellesi tarpeettomat moottoripyöräilyvarusteet myyntiin tai tee hyviä ostoksia Kamapörssissä

Hyväkuntoisten, mutta itselle tarpeettomien moottoripyöräilyvarusteiden kierrätys on taas mahdollista Kamapörssissä MP 20 -messuilla. 

MP-messujen Kamapörssiin voi tuoda itselleen tarpeettomia hyväkuntoisia moottoripyöräilyvarusteita myyntiin. Kamapörssissä myydään takkeja, housuja, ajopukuja, saappaita ja kypäriä.

Messukävijät voivat tuoda ajovarusteita myyntiin Kamapörssiin perjantaina 31.1. ja lauantaina 1.2. – Sunnuntaina 2.2. tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin tehdään vain kauppaa. (Katso aukioloajat >>)

Järjestäjä perii välityspalkkiona 20 %  myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään viisi euroa. Kamapörssiin varusteita tuova voi päättää hinnan itse, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa sen määrittelyssä. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.

Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on jokaisen myyjän lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa pääsylipun, jolla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.

katso säännöt

Kamapörssistä hyviä löytöjä

Vaikka messuilla teet hyviä löytöjä uusista varusteista, kaikkea ei kannata ostaa uutena. Kamapörssi auttaa sinua säästämään ja samalla ympäristö kiittää kun laitetaan tavara kiertoon!