Skip to content

Petrol Circus Custom Bike Show

MP 21 VERKOSSA ESITTELEE PETROL CIRCUS CUSTOM BIKE SHOW’N UPEIMMAT PYÖRÄT

Vuosittain MP-messujen yhteydessä järjestettävä Petrol Circus Custom Bike Show on ensi helmikuussa 5. – 7.2.2021 erilainen kuin aikaisemmin. Neljän sarjan sijaan on vain yksi sarja, johon kaikki osallistuvat. 20 ainutlaatuista ja upeaa rakennettua moottoripyörää tai mopoa valitaan finaaliin ja ne esitellään verkkotapahtumassa.

Finaaliin päässeet pyörät kuvataan ja videoidaan torstaina 4.2. Messukeskuksessa. Rakentajista tehdään myös esittelyvideot. Raati valitsee kolme parasta pyörää ja ne palkitaan Suomen Messusäätiön rakentajapalkinnoilla. Voittaja saa 1200 euroa, toiseksi sijoittunut 800 euroa ja kolmanneksi tullut 500 euroa. Lisäksi yleisöäänestyksen voittaneen pyörän rakentaja saa 500 euroa.

Petrol Circuksen finalistit julkaistaan perjantaina 5.2. MP 21 verkossa -tapahtumassa ja voittajat julkaistaan lauantaina 6.2. klo 18 jälkeen.

Ehdokkaita Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi lähettää vuoden loppuun asti petrol.circus@pp.inet.fi ja lisätietoa halukkaille kertoo tapahtuman promoottori Jarno ”Japi” Åström puh. 040 5077097.

Petrol Circus Custom Bike Show’n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.