Skip to content

Petrol Circus Custom Bike Show

NYT ALKAA PETROLIN KESÄKISA – SUUNNITTELE JA VOITA 3000 EUROA

Petrol Circus Custom Bike Show ei toteutunut tänä vuonna, joten Suomen Messusäätiön 3000 euron MP-rakentajapalkinto jaetaan poikkeuksellisella tavalla. Nyt jaetaan apuraha rakentajalle, joka rakentaa ja sitoutuu tuomaan näytille (osallistuu myös kisaan) MP 22 -messujen Petrol Circukseen moottoripyörän tai mopon. Apurahan saa mielenkiintoisin ja omaperäisin ehdotus.

Ilmoittaudu kisaan 17.6. mennessä petrol.circus@pp.inet.fi . Viestissä pitää olla kuvaus rakennettavasta moottoripyörästä tai moposta ja instagramiin soveltuva kuva 1080 px x 1080 px (piirustus suunnitelmasta tai kuva pyörän aihiosta). Kerro myös voitko somettaa rakennusvaiheista MP-messujen kanaviin.

Ehdotuksista valitaan jatkoon viisi, jotka julkaistaan MP-messujen ja Petrol Circus Custom Bike Show’n some-sivuilla. MP-messujen Instassa @mpmessut käynistyy yleisöäänestys ja eniten tykkäyksiä 25.6. mennessä saanut ehdotus on motoristien suosikki. Voittajasta päättävä raati huomioi päätöksessään motoristien suosikin, mutta se ei välttämättä saa apurahaa. MP-rakentajapalkinnon saaja julkaistaan 28.6. somekanavissa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ei kun sana kiertämään ja ehdotuksia lähettämään!

Petrol Circus Custom Bike Show’n 2020 Näyttelyn Paras pyörä oli Ville Lensun Turbo Monkey.