MP Stars – Tukea moottoripyöräilyn kilpailutoimintaan

MP Stars from Messut on Vimeo.

MP Stars on koko toimialan yhteinen hanke, jossa tuetaan eri kilpamoottoripyörälajien kilpailijoiden kisakautta. Tukea jaetaan kaikille kilpamoottoripyöräilylajeille, joissa kisataan kahdella pyörällä. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin. MP Stars -kilpailijat kaudelle 2019 arvotaan MP-messuilla perjantaina 1.2.2019 klo 17.

Kuinka pääsee mukaan?

Kuka tahansa kilpaurheilua harrastava tai sellaiseksi aikova voi ilmoittautua mukaan arvontaan. Hanke tukee tuiki tavallista kilpamoottoripyöräilijää, jolle tarjotaan mahdollisuus kisata vuoden ajan täysillä ilman kovaa taloudellista painetta. Kilpailija voi olla jo kisoissa menestynyt tai vasta ensimmäiseen kisakauteensa osallistuva. Tukea annetaan eri-ikäisille ja erilaisissa vaiheissa uraansa oleville kilpamoottoripyöräilijöille.

MP Stars -lajit

  • Road Racing
  • Motocross
  • Enduro
  • Ratalajit
  • Supermoto / Minisupermoto
  • Classic kaikki lajit
  • Muut lajit

Arvontaan voivat osallistua kaksipyöräisten lisäksi sivuvaunullisilla moottoripyörillä kisaavat. Mönkijöillä SML:n alaisissa kilpailuissa kisaavat voivat ilmoittautua muut lajit -ryhmään.

Suurimmat lajit on jaettu useampaan ikäryhmään. Valitse ikäryhmä sen mukaan, minkä ikäinen olet arpomishetkellä 1.2.2019.

Vuoden 2019 MP Stars -kilpamoottoripyöräilijät tapaavat toisiaan ja seuraavat toistensa kehitystä ja pärjäämistä kisakauden aikana. Lajeja nostetaan myös esille MP-mediassa ja sosiaalisen median kautta voi seurata MP Stars -kisaajien kisakautta.

Tuen suuruus

Yhden kilpailijan saaman tuen laskennallinen määrä riippuu lajista ja kilpailuluokasta. Tuen saaminen ei edellytä hyviä suorituksia lajissa, vaan sitoutumista ja hyvää onnea. Sitoutumisen jälkeen kilpamoottoripyöräilijän lisenssit, kilpailumaksut, renkaat, varaosat, varusteet ja polttoaineet kuittaa MP Stars. Kilpailijoille tarjotaan myös mediapaketti, media- ja somekoulutusta, huoltokoulutusta, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja ajopäiviä.

Hae mukaan!

MP Stars -tukea saavat kolmetoista kilpamoottoripyöräilijää arvotaan perjantaina 1.2. MP-messuilla. Mukaan voi ilmoittautua 22.1.2019 asti oheisella lomakkeella. Arvonnan suorittavat eri lajien suomalaiset legendat. Voitettuaan arvonnassa  kilpamoottoripyöräilijä saa tukea mm.  lisenssiin, kilpailumaksuihin, varaosiin ja varusteisiin. MP Stars kouluttaa kuskeja myös toimimaan sponsoreiden kanssa ja kertomaan kisakaudestaan median kautta suurelle yleisölle. Kilpailijoille tarjotaan myös huoltokoulutusta, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja ajopäiviä.

Arvonnassa voi voittaa vain olemalla itse paikalla arvonnan aikana perjantaina. Kuljettajan tulee osallistua vähintään yhteen kilpasarjaan ja sen osakilpailuihin sekä kertoa harjoittelustaan ja kisaamisestaan sosiaalisen median kautta muille moottoripyöräilijöille.

MP-messujen kanssa hankkeessa mukana

Messukeskus, Suomen Moottoriliitto, KTM Nordic, SGN / Allright, XL Moto, 24MX, Biketeam, Blackseven, Honda, Arai, AEL, Radio City, MP Maailma, Bike, Offroad Pro ja kaikki kilpailuja järjestävät kerhot.